AZ-BHV huur een Brandwacht.


brandwachten 

 

Het inzetten van een gediplomeerde brandwacht bied een zinvolle ondersteuning, wanneer de veiligheid in u omgeving risico's opleveren, huur een brandwacht, een professionele aanvulling op bedrijfshulpverleners binnen de organisatie of omgeving. 

 

Voldoet u locatie niet aan gestelde veiligheidseisen doordat noodzakelijke brandmeldinstallatie niet goed functioneren door, plotselinge storing of onderhoud.

Zijn er werkzaamheden binnen u bedrijf of organisatie waarbij brandgevaar of een verhoogt risico op ongevallen kunnen opleveren, bijvoorbeeld las of slijp werkzaamheden of werken in benauwde ruimtes.   

 

In genoemde gevallen wordt een preventieve maatregel geëist, waarbij u een rijks gediplomeerde brandwacht moet inzetten om toezicht te houden op de situatie om de veiligheid te waarborgen voor werknemers en bezoekers. Bij calamiteiten zullen brandwachten adequaat handelen bij brand en acute zorg (LEH) verlenen.

 

Ook voor gemeentelijke brandweerkorpsen die tijdelijk opzoek zijn naar brandwachten voor repressieve personeel, kan huur een brandwacht de mogelijkheid bieden om de gaten op te vullen. Hiermee kan worden voldaan aan gestelde kleding richtlijnen.

Indien van toepassing kan een curriculum vitae worden weerlegd.  

 

Als brandwacht voldoen wij aan alle eisen, zijn volgens de huidige richtlijnen repressief gekeurd en inzetbaar.

Rijks gediplomeerd brandwacht tot hoofdbrandwacht, VOL-VCA gecertificeerd met ruime ervaring. Een representatieve uitstraling staat bij ons hoog in het vaandel.  

 

Meer informatie, neemt vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.